Naar de inhoud


Groei
Een uitstekende plek om te groeien

Bij Danone wordt iedereen aangemoedigd om bij te leren en zich verder te ontwikkelen. Je kunt nieuwe vaardigheden leren, nieuwe activiteiten verkenen en de wereld rondreizen. Ambitie kent voor ons geen grenzen. Als Danoners interesse tonen voor een bepaald onderdeel van onze organisatie, doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken omdat hun groei ook Danone helpt om te groeien.

 • 99%
  van de Danoners in Nederland en België volgde een opleiding in 2020
 • 45
  opleidingen in ons portfolio
 • 10 X
  meer e-learning in de afgelopen 3 jaar
 • 3,5 X
  meer opleidingen in de afgelopen 3 jaar

"Iedereen kan zich hier ontwikkelen. Hier word je gesteund."
"Iedereen kan zich hier ontwikkelen. Hier word je gesteund."
LEES HET VERHAAL VAN WEN-YU

Talent ondersteunen

Danoners zijn leergierig en willen zich graag ontwikkelen. Iedereen beschikt over zijn eigen unieke talent en wij steunen hen in hun ambities. Dat kan zijn het leren van nieuwe vaardigheden, een andere functie ontdekken of een overstappen naar een andere Danone locatie buiten de Benelux. Iedereen kan zo zijn eigen carrière uitstippelen, en tal van vacatures worden intern ingevuld. Zo krijgen Danoners alle kansen om hun ambities waar te maken.


Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden voor iedereen

 

De ontwikkeling van onze Danoners is de sleutel tot ons succes. Elk jaar bespreken de Danoners hun ambities met hun managers, om te bepalen wat de volgende stap in hun loopbaan wordt. Opleidingen via onze interne academie, campusevents, mentoring en coaching, ontwikkelingskansen 'on the job' en online middelen dragen allemaal bij tot een uitgebreid opleidings- en ontwikkelingsaanbod voor elke carrière.

 • 41%
  van de opleidingen is digitaal


Leer bij zoals jij dat wil

Er zijn 3 leersystemen die Danoners toegang bieden tot digitaal onderwijs. CampusX is een digitale bibliotheek met online lessen, video's, e-books, artikelen enz. Goodhabitz bevat korte cursussen voor het ontwikkelen van soft skills en software trainingen. Coursera biedt Danoners diepgaand onderwijs aan via toonaangevende wereldwijde universiteiten. Hier kunnen medewerkers zich inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen!"Hier wil men dat we persoonlijke doelen vooropstellen en nastreven."
"Hier wil men dat we persoonlijke doelen vooropstellen en nastreven."
LEES HET VERHAAL VAN SAM

Fabrieksteams van topniveau

Onze fabrieksteams verrichten geweldig werk, en we steunen hun groei door middel van e-learnings, klassikale en externe opleidingen en cursussen op de werkvloer. Elke activiteit wordt afgestemd op de behoeftes van de fabriek en de lokale taal van de medewerkers. Mentoren helpen educatieve activiteiten op het werk te ondersteunen en een speciaal ontwikkelde app bevat instructievideo's over nieuwe procedures of het in gebruik nemen van nieuwe machines.


Meer over andere beloftes