Naar de inhoud

Onze locaties in Nederland

Ontdek waar we actief zijn in Nederland.


FLEXIBELE WERKPLEK

Door heel Nederland

Danone biedt verschillende mogelijkheden aan om flexibel te werken, zoals het werken vanuit verschillende Danone locaties of vanuit huis. Met deze werkwijze willen wij inspelen op de verschillende behoeftes van onze medewerkers, om ze de best mogelijke werkomstandigheden te bieden.

zoek vacatures

Onderzoek & Innovatie Centrum Utrecht

Uppsalalaan 12, 3584 CT Utrecht, Nederland

Ons internationale R&I-team in Utrecht telt meer dan 40 nationaliteiten. In de moderne en innovatieve onderzoekslocatie beschikken de Danoners over een flexibele werkomgeving om producten en diensten te ontwikkelen met een positieve impact op het leven van mensen. Hun expertise, gedrevenheid en vooruitstrevend onderzoek, helpen ons het voortouw te nemen in gepecialiseerde voeding voor elke levensfase.

zoek vacatures

Fabriek Cuijk-Haps

Schuttersweg 12, 5443 Haps, Nederland

Ons getalenteerde team ontwikkelt onder meer hoogwaardige voeding voor baby's en jonge kinderen met allergieën. De Danoners in deze nieuwe fabriek maken écht het verschil in de eerste 1.000 dagen van een mensenleven en kunnen er werken in een professionele en ontspannen sfeer. Nutricia is al meer dan 100 jaar een vaste waarde in Cuijk, en ook de komende jaren zal de site meegroeien met het merk.

zoek vacatures

Kantoor Hoofddorp

Taurusavenue 167, 2132 LS Hoofddorp, Nederland

Ons nieuwe, moderne hoofdkantoor is een thuis voor ruim 800 Danoners van wel 50 verschillende nationaliteiten. Danone Place Amsterdam zit vol slimme technologieën en biedt een duurzame, gezonde en stimulerende werkomgeving. Hier wordt gesleuteld aan mondiale strategieën, krijgen internationale netwerken vorm en leggen we de basis voor wereldwijde impact. En de kantine, die mag er ook zijn!

zoek vacatures

Fabriek Zoetermeer

Eerste Stationsstraat 186, 2712 HM Zoetermeer, Nederland

Al 125 jaar staat onze fabriek op deze locatie, en we doen er alles aan om klaar te zijn voor de komende 125 jaar. In Zoetermeer werken dagelijks 500 Danoners in shifts om de vloeibare medische voeding te produceren die vervolgens naar meer dan 80 landen wereldwijd wordt gedistribueerd. De fabriek in Zoetermeer is een informele, aangename werkplek waar de mening van elke medewerker telt.

zoek vacatures

Kantoor Zoetermeer

Albert Einsteinlaan 20, 2719 EP Zoetermeer, Nederland

Het kantoor in Zoetermeer telt 7 verdiepingen. Het werd omgedoopt tot 'Salamanca' en biedt onderdak aan circa 350 Danoners. Salamanca ligt vlak bij de Nutricia-fabriek. Op de bovenste verdieping van het pand is een internationaal team actief dat de export activiteiten naar 48 landen leidt. Samen met 60 distributiepartners dragen zij bij aan het succes van onze gespecialiseerde voeding.

zoek vacatures