Naar de inhoud

Hallo, ik ben Adiam

Ik ben HR Administration Manager voor de Benelux

HR is helemaal mijn ding. Na mijn HR-studies begon ik in 2013 mijn HR loopbaan bij Danone. Mijn team en ik zijn betrokken bij veel aspecten van de loopbaan van Danoners, van hun onboarding tot hun pensioen.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2013
  • HR Support Associate
  • Senior HR Associate
  • HR Administration Manager

Veranderen en verbeteren

Mijn taken zijn erg divers. Ik ben al meerdere jaren werkzaam bij Danone en heb in die tijd al flink wat veranderingen en verbeteringen gezien op het vlak van HR. Ik was de afgelopen 2 jaar betrokken bij een groot project: het opnieuw opzetten van onze HR-processen als voorbeeld de andere landen in de wereld. Daarnaast heb ik ook meegewerkt aan het opzetten van een nieuw systeem voor salarisbetaling. Dat waren behoorlijk uitdagende projecten, maar ze gaven ook veel voldoening.

Mijn job is fantastisch!
Mijn job is fantastisch!

Geweldige mensen, geweldige projecten

De combinatie van mijn collega's en de projecten waaraan we werken, maakt mijn baan geweldig! Onze managers zijn oprecht betrokken bij ons persoonlijke welzijn. Ik ben niet zomaar iemand die een functie uitvoert, maar voel me echt onderdeel van een familie.

Samenwerking en doelen behalen

De HR functie is sterk ontwikkeld sinds ik bij Danone begon. Ik heb altijd onderdeel kunnen zijn van projecten die een bijdrage leverden aan deze HR ontwikkeling en ik heb hierdoor veel nieuwe kennis en vaardigheden geleerd. Het heeft me de kans gegeven om samen te werken met collega's over de hele wereld en bij te dragen aan HR verbeteringen binnen elk onderdeel van het bedrijf.


Danone heeft me gemaakt tot wie ik ben!

Prestatie en groei

Mijn managers steunen en begeleiden me waar nodig. Ze geven me de tools en mogelijkheden om deze rol te kunnen uitvoeren. Dat kan zijn tijdens de beoordelingsgesprekken wanneer de prestaties van mijn teamleden worden besproken of wanneer we de vervolgstappen in kaart brengen van de loopbaan van mijn teamleden tijdens de jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken.

Adiam is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?