Naar de inhoud

HALLO, IK BEN FARAI

Food Safety Director voor Zuivel en Plantaardig

Mijn naam betekent 'wees gelukkig', en al vanaf dag 1 heb ik het geluk dat ik mijn carrière zelf kan sturen bij Danone. Hierbij maak ik gebruik van de wetenschap om voortdurend verbeteringen aan te brengen in onze voedselveiligheid-standaarden.

Mijn avontuur bij Danone
  • Scientific Risk Assessment Manager
  • Emerging Food Safety Risk Manager
  • Emerging Food Safety Risks & Specifications Director
  • Essential Dairy & Plant-based Food Safety Director

ONS WERK HEEFT EEN POSITIEVE IMPACT OP HET LEVEN VAN MENSEN

Mijn werk is bepalend voor onze One Planet. One Health-visie. Onze planeet in stand houden is van cruciaal belang voor volgende generaties, ook voor mijn eigen 3 kinderen. Bij Danone focussen we op gezonde voeding voor vandaag, maar bereiden we ons ook voor op de toekomst. Ik heb zelf ervaren hoe onze producten het verschil kunnen maken voor de gezondheid van mijn gezin. Dat werkt enorm inspirerend en motiverend.

Wat een fascinerend avontuur!
Wat een fascinerend avontuur!

DE MENSEN ZIJN ERG BEHULPZAAM

Danone biedt veel mogelijkheden. Je kan nieuwe dingen uitproberen, zelf ideeën aandragen en laten zien wat je in je mars hebt. Wij, Danoners, zijn er echt voor elkaar. We zijn heel gedreven en toegewijd. Het is echt een inspirerende omgeving!

IK HEB MIJN EIGEN MANIER GEVONDEN OM VOORUITGANG TE BOEKEN

Ik heb vanaf dag 1 zelf mijn rol bepaald. Ik heb bijdragen aan onze manier van werken, door ideeën vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond in te brengen en de hulp van externe experts in te roepen. Zo hebben we onze voedselveiligheidsnormen naar een hoger plan getilt. In de tussentijd heb ik mijn team kunnen uitbreiden en bijzondere mensen ontmoet.


Persoonlijke ontwikkeling is hier een TOP prioriteit.

IK ONTDEK EN LEER ELKE DAG BIJ

Het voordeel van een functie bij Danone is dat er zo veel te ontdekken valt. Het bedrijf wil iedereen de kans bieden om zich te ontplooien. Ik kon uitdagingen aangaan en nieuwe kansen grijpen, ook binnen mijn eigen functie. En ik werd steevast gesteund door mijn leidinggevenden.

Farai is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?