Naar de inhoud
My journey so far

Leuk om je te ontmoeten, Ik ben Kevin

Ik ben Finance Manager

Ik werk samen met Sales, Marketing en Supply Chain om ervoor te zorgen dat ons fantastische natuurlijk mineraalwater tot tevredenheid is van onze klanten en meerwaarde oplevert voor het bedrijf.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2012
  • Middle East & Americas Business Controller
  • UK&I Business Controller
  • Benelux Finance Manager

De beste beslissingen nemen

Ik heb passie voor onze waterproducten. We maken natuurlijk mineraalwater beschikbaar voor iedereen, in elke levensfase. Mijn verantwoordelijkheid is er voor zorgen dat de beslissingen die we als team nemen, de best mogelijke beslissingen zijn voor zowel de consument als ons bedrijf, zodat iedereen er baat bij heeft.

Ik krijg steun om te doen wat ik graag doe.
Ik krijg steun om te doen wat ik graag doe.

Kansen en steun

Ongeacht de functie die je bekleedt, als je iets anders wilt gaan doen, dan word je gesteund in je ambities. Er zijn altijd mogelijkheden.

Nieuwe vaardigheden en ervaringen

In 2019 werd ik gevraagd om lid te worden van een team dat een grote salesconferentie organiseerde, om retailers te laten kennismaken met onze waterproducten. Hiervoor moest ik nieuwe caardigheden ontwikkelen en mijn organisatieskills verbeteren. Het werd een hele plezierige leerervaring, en ik was onwijs trots op ons geslaagde evenement.


Uitdagende functies oppakken.

Belangrijke taken en projecten

Ik ben erg tevreden met mijn carrière bij Danone en de weg die ik al heb afgelegd. Ik heb tot nu toe alles kunnen doen wat me uitdagend leek. Daardoor heb ik een aantal belangrijke taken en projecten op mij kunnen nemen, en dat zullen er ongetwijfeld nog veel meer worden.

  • country image Frankrijk
  • country image Verenigd Koninkrijk
  • country image België

Kevin is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?