Naar de inhoud

Hallo, ik ben Maxime

Ik ben Learning en Development Manager

Het was een goede beslissing om bij het Learning & Development team van Danone te gaan werken! Het is een uitdagende omgeving, maar ik kan samenwerken met mensen uit het hele bedrijf, en dat helpt me groeien.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2013
  • Junior HRBP
  • Learning & Development Manager

Onderdeel zijn van iets groots

Toen ik bij Danone begon was Learning en Development een nieuwe afdeling binnen Business Services. Zo'n geweldige kans om een nieuwe functie op te bouwen krijg je niet vaak. In mijn rol heb ik een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de opleidingsmogelijkheden binnen Danone zodat medewerkers kunnen groeien. Daarnaast heb ik mensen enthousiast gemaakt voor onze missie om de planeet te beschermen en hoe we hier in ons dagelijks werk een bijdrage aan kunnen leveren. Onze One Planet. One Health-visie is voor mij erg belangrijk.

Ik kan mezelf zijn bij Danone!
Ik kan mezelf zijn bij Danone!

Diversiteit en respect

Bij Danone kan je gewoon jezelf zijn. Iedereen is uniek. Het is een plek waar je nieuwe dingen ontdekt, mensen uit andere culturen ontmoet, met respect wordt behandeld en ook zo omgaat met anderen.

Tal van mogelijkheden

Een groot voordeel van werken bij Danone, is dat je betrokken wordt bij activiteiten buiten je eigen functie. Zo ben ik nu betrokken bij een vrijwillige cross-functionele werkgroep HeForShe, die gendergelijkheid op het werk promoot. Daarnaast heb ik ook meegewerkt aan veiligheids- en welzijnsprojecten binnen Danone. Netwerken vind ik fantastisch, en deelname aan deze activiteitent is voor mij dé kans om dat te doen.


Goede feedback en ondersteuning.

Ondernemend en gericht op samenwerking

Er heerst binnen Danone een gezonde feedbackcultuur en een instelling gericht op groei. Heb je een idee? Dan kan je dat bespreken met je collega's, hun steun vragen en ervoor gaan. In vergelijking met andere organisaties zijn er tal van mogelijkheden.

Maxime is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?