Naar de inhoud

Ik ben Peter-Jan, leuk om je te ontmoeten

Ik ben Production Unit Manager

Ik zie erop toe dat mijn productie-eenheid elke dag efficiënt draait. Daarnaast ontwikkel ik de prestaties van mijn team en draag ik zorg voor het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2018
  • Project Optimization Jr. Manager
  • Production Unit Manager

Positiviteit uitstralen

Er dienen zich elke dag wel uitdagingen aan om de productie-eenheid draaiende te houden, en we proberen steeds het verschil te maken door positief te zijn. Ik breng optimisme en positiviteit in mijn team, zodat we samen sterk in onze schoenen staan. Samen kunnen we alle technologische uitdagingen aan!

Het managementteam is altijd bereid om te luisteren en te helpen.
Het managementteam is altijd bereid om te luisteren en te helpen.

Mijn weg vinden en leren

Mijn eerste kennismaking met Danone was nog tijdens mijn studie. Mijn manager stond altijd voor me klaar, steunde me waar hij kon en hielp me mijn weg te vinden in het bedrijf en nieuw dingen te leren. Dat is typisch Danone.

Ontdekken en begrijpen

Ik heb de mogelijkheid gehad om buiten mijn functie om aan andere projecten te werken. Dat heeft me veel geleerd. Er zijn nog steeds onderdelen van het bedrijf waar ik nog niet zo bekend mee ben. Daarom probeer ik met hen in contact te komen en waar mogelijk te ondersteunen bij andere afdelingen. Zo maak ik kennis nieuwe onderdelen van Danone, die mogelijk in de toekomst interessant voor me zouden kunnen zijn. Bovendien helpt het me ook in mijn huidige baan als ik kennis heb van meer delen van de organisatie.


Ik leer zo veel van mijn team.

Gericht op persoonlijke ontwikkeling

Ik praat met heel veel Danoners en probeer zo veel mogelijk van hen te leren. Het meest heb ik geleerd op de werkvloer, gewoon van mijn collega's. Zij hebben bakken ervaring en steunen me elke dag. Ik ben erg gedreven om mezelf verder te ontwikkelen en elke kans te grijpen.

Pieter-Jan is is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?