Naar de inhoud

HALLO, IK BEN PUTRI

Ik ben Global Diversity en Inclusion Lead

Ik werk al acht jaar bij Danone.

Mijn avontuur bij Danone
  • Corporate & Regulatory Affairs Senior Manager
  • Head of Corporate & Regulatory Affairs
  • Global Diversity and Inclusion Lead

JE KUNT ECHT ZIEN HOEVEEL IMPACT JE MAAKT

Ik ben zo trots op ons ouderschapsbeleid in Italië. Het heeft mensen overtuigd om bij ons te komen werken, maar verandert ook de samenleving. Het geboortecijfer bij Danone ligt er nu hoger dan het landelijk gemiddelde. En we werken inmiddels samen met de overheid om aanpassingen aan te brengen in hun ouderschapsbeleid.

Bij Danone gaat het om de mensen.
Bij Danone gaat het om de mensen.

INCLUSIVITEIT TELT VOOR IEDEREEN OP ELK NIVEAU

Ik werk samen met 200 collega "Champions" over de wereld die passie hebben voor diversiteit en inclusiviteit. Een lokaal initiatief kan soms een wereldwijde impact hebben. Onze "HeForShe"beweging startte in Indonesië en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk met zelfs een samenwerking met UN Women.

JE KAN JE ROL ZELF VORMGEVEN

Mijn functie was nieuw, dus kreeg ik de kans om mijn rol zelf in te vullen en vorm te geven. Ik zie het als mijn missie om Danone te laten uitgroeien tot een van de meest inclusieve en diverse bedrijven ter wereld.


Alles is mogelijk.

HET IS EEN SNEL VERANDEREND BEDRIJF WAARIN MENSEN GROEIEN

Voor sommigen is het wellicht een uitdaging, maar ik vind de mogelijkheden die zich aandienen fantastisch. Het geeft me de kans te reizen, mijn een eigen pad uit te stippelen en écht impact te hebben, binnen en buiten Danone.

  • country image Indonesië
  • country image Frankrijk

Putri is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?