Naar de inhoud

Hallo, ik ben Robrecht

Ik ben Market Strategy Manager voor Alpro

Ik zorg ervoor dat onze Alpro producten overal beschikbaar zijn. Ik ben zelf groot fan van Alpro en ik geniet van contact met mensen. Daarom zit ik in sales!

Mijn avontuur bij Danone
  • Jr. Retailer Brand Manager
  • Jr. Key Account Manager
  • Key Account Manager
  • Market Strategy Manager

Snelheid en plezier

Mijn baan is uitdagend en creatief. Ik werk samen met verschillende afdelingen en klanten. Het is een complexe functie, met veel snelheid, maar ook met plezier en afwisseling. Mijn werk heeft een directe impact: een nieuwe samenwerkingspartner biedt duizenden mensen toegang tot een perfect plantaardig kopje koffie. Als ik ergens heen ga, vind ik het leuk om producten te vinden en proeven die ik heb aanbevolen. Door mijn baan bij Alpro is mijn interesse voor koffie geprikkeld, waardoor ik nu thuis een professionele koffiemachine heb en met vrienden en familie geniet van een puur plantaardig kopje.

Danone is een familie!
Danone is een familie!

Volop mogelijkheden en niets tekort komen

Danone verwent ons. We komen niets te kort. Er is evenwicht tussen werk en privé, en de carrièremogelijkheden zijn legio. Dat alles in een comfortabele werkomgeving en een zorgzame bedrijfscultuur.

Mogelijkheden om te groeien

Er is altijd wel een project waarbij je betrokken kunt zijn bij Danone. Ik werk momenteel samen met een paar internationale collega's aan een b2b-website, die koks in restaurants helpt bij het vinden van recepten waarin onze producten het best tot uiting komen. Het ligt eigenlijk dichter bij marketing dan sales, maar hierbij betrokken zijn is goed voor mijn ontwikkeling. Ik stel het enorm op prijs om op een andere manier contact te kunnen leggen met mensen.


Gesprekken openen mogelijkheden.

Actief ondersteund worden om te groeien

Ik heb me kunnen ontwikkelen door van elke functie het beste te maken en steeds uit te kijken naar kansen om meer taken op te nemen. Mijn managers hebben mij daarin altijd gesteund. Elke Danoner voert regelmatig ontwikkelingsgesprekken waarin actief wordt meegezocht naar nieuwe loopbaanmogelijkheden. Dat stel ik erg op prijs.

  • country image België
  • country image Zwitserland

Robrecht is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?