Naar de inhoud

Ik ben Wen-Yu, leuk om je te ontmoeten!

Ik ben Senior General Ledger en Reporting Accountant

Mijn avontuur bij Danone begon met een stage, waar ik meteen kennis maakte met de fantastische bedrijfscultuur. In mijn huidige functie heb ik de mogelijkheid om allerlei afdelingen binnen het bedrijf helpen.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2017
  • Stagiair Business Controller
  • GL & Reporting Accountant
  • Senior GL & Reporting Accountant

Een waardevolle bijdrage leveren

Toen ik als stagiair begon, kreeg ik meteen verantwoordelijkheid, maar ook de kans om het bedrijf beter te leren kennen en een bijdrage te leveren. Nu vind ik het zelf fantastisch om collega's te helpen. Ik heb ook al enkele nieuwe procedures kunnen invoeren die een hele positieve impact hadden op de manier van werken in  ons accountingteam.

We delen allemaal dezelfde waarden.
We delen allemaal dezelfde waarden.

En plek waar je jezelf kunt zijn

Ik kreeg een promotie terwijl ik op zwangerschapsverlof was. Dat toont voor mij aan hoeveel waarde Danone hecht aan zijn medewerkers. Ik kan volledig mezelf zijn, en iedereen deelt dezelfde waarden, ongeacht waar iemand vandaan komt.

Samenwerken om zaken gedaan te krijgen

Er is altijd wel een mogelijkheid om mee te werken aan één van de verschillende projecten die lopen. Onlangs heb ik samen met een team van collega's grote verbeteringen aan kunnen brengen in ons financiële rapportagesysteem. We hebben een aantal onderdelen geautomatiseerd, en de verbeteringen zorgen ervoor dat we veel efficiënter kunnen werken. Het was een hele uitdaging om het voor elkaar te krijgen, maar deelname aan dit project heeft me enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.


Iedereen krijgt mogelijkheden om te groeien.

Ondersteuning en aanmoediging

Danone biedt mensen de kans om te tonen wat ze in hun mars hebben. Als je interesse toont voor een bepaald aspect van het bedrijf, ook al ligt dat niet binnen jouw functie, dan kun je dat met je manager bespreken en kun je die kans grijpen. Iedereen kan zich hier ontplooien. Hier word je gesteund.

Wen-Yu is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?