Naar de inhoud

onze locaties in belgiëFlexible werkplek

Door heel België

Danone biedt verschillende mogelijkheden aan om flexibel te werken, zoals het werken vanuit verschillende Danone locaties of vanuit huis. Met deze werkwijze willen wij inspelen op de verschillende behoeftes van onze medewerkers, om ze de best mogelijke werkomstandigheden te bieden.

Fabriek Rotselaar

Stationsstraat 170/N229, 3110 Rotselaar, België

De fabriek en het distributiecentrum in Rotselaar vormen één van de grootste yoghurtproductiesites van Danone in Europa. Als een van de eerste hybride fabrieken worden er zowel zuivelproducten als plantaardige alternatieven geproduceerd. Rotselaar werd uitgeroepen tot 'Fabriek van de Toekomst' voor de lokale, mensgerichte en klimaatneutrale manier van werken van zijn Food Heroes.

Kantoor Brussel

Quai des Usines 160, 1000 Brussels, België

Ons hoofdkantoor in België ligt in winkelcentrum Docks, langs het kanaal en het park van Laken. Deze locatie biedt een open en flexibele werkomgeving die teamwork en creativiteit ondersteunt. De locatie kent geen vaste werkplekken of dresscode en er is voldoende binnen- en buitenruimte. In de directe omgeving van het kantoor zijn uitgebreide lunch- en winkelmogelijkheden als ook sport- en wellnessfaciliteiten.

Kantoor Gent

Kortrijksesteenweg 1093, 9051 Gent, België

Ons kantoor in Gent is de thuisbasis van Alpro, dat al ruim 40 jaar plantaardige producten op de markt brengt op basis van GGO-vrije soja, kokos, amandel, hazelnoot, rijst en haver. Het kantoor biedt flexibele werkplekken, vergaderruimtes en beschikt over een schitterend dakterras wat onder andere wordt gebruikt tijdens de lunch. Innovatie staat hier centraal en de ijskast altijd vol met onze nieuwste producten.

Fabriek Wevelgem

Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, België

In Wevelgem werken 800 Danoners aan de productie van onze plantaardige dranken en yoghurt alternatieven. De fabriek werd gebouwd in 1988 en is door de jaren heen enorm gegroeid. De site is uitgebreid met een volledig automatisch hoogbouw magazijn. Doorlopende investeringen zorgen er voor dat deze site zo groen mogelijk is. Zo wordt het water in de fabriek ter plaatse gefilterd en hergebruikt.