Naar de inhoud

Onze locaties in nederland


FLEXIBELE WERKPLEK

Door heel Nederland

We hebben hybride werken aangenomen waar mogelijk, wat betekent dat we kansen hebben voor Danoners, afhankelijk van hun functie, om werken vanuit een van onze locaties te combineren met werken vanuit huis. Wat telt is dat we in staat zijn om ons aan te passen aan hoe teams het beste werken. Kantoren worden steeds meer ingericht met zones voor stil werk, ontmoetingsplekken en ruimtes om samen te werken met je collega's, afhankelijk van je behoeften.

Utrecht Research & Innovation Center

Uppsalalaan 12, 3584 CT Utrecht, Nederland

Ons internationale R&I-team in Utrecht telt meer dan 40 nationaliteiten. In de moderne en innovatieve onderzoekslocatie beschikken de Danoners over een flexibele werkomgeving om producten en diensten te ontwikkelen met een positieve impact op het leven van mensen. Hun expertise, gedrevenheid en vooruitstrevend onderzoek, helpen ons het voortouw te nemen in gepecialiseerde voeding voor elke levensfase.

Cuijk-Haps Fabriek

Schuttersweg 12, 5443 Haps, Nederland

Ons getalenteerde team ontwikkelt onder meer hoogwaardige voeding voor baby's en jonge kinderen met allergieën. De Danoners in deze nieuwe fabriek maken écht het verschil in de eerste 1.000 dagen van een mensenleven en kunnen er werken in een professionele en ontspannen sfeer. Nutricia is al meer dan 100 jaar een vaste waarde in Cuijk, en ook de komende jaren zal de site meegroeien met het merk.

Kantoor Hoofddorp

Taurusavenue 167, 2132 LS Hoofddorp, Nederland

Ons moderne hoofdkantoor is een thuis voor ruim 800 Danoners van wel 50 verschillende nationaliteiten. Danone Place Amsterdam zit vol slimme technologieën en biedt een duurzame, gezonde en stimulerende werkomgeving. Hier wordt gesleuteld aan mondiale strategieën, krijgen internationale netwerken vorm en leggen we de basis voor wereldwijde impact. 

Find Jobs

Fabriek Zoetermeer

Eerste Stationsstraat 186, 2712 HM Zoetermeer, Nederland

Al 125 jaar staat onze fabriek op deze locatie, en we doen er alles aan om klaar te zijn voor de komende 125 jaar. In Zoetermeer werken dagelijks 500 Danoners in shifts om de vloeibare medische voeding te produceren die vervolgens naar meer dan 80 landen wereldwijd wordt gedistribueerd. De fabriek in Zoetermeer is een informele, aangename werkplek waar de mening van elke medewerker telt.

The Lobby, Rijswijk

The Lobby Offices Lange Kleiweg 6, 2288 Rijswijk

Met ons nieuwste kantoor, per januari 2024, met een volledig moderne en duurzame werkruimte bevestigt Danone opnieuw haar toewijding aan een dynamische en milieubewuste werkomgeving. Dit kantoor huisvest een enthousiast team van Danoners en fungeert als het hoofdkantoor voor ongeveer 350 medewerkers.