Aller au contenu

Stage (Marketing) Category Management Zuivel & Plantaardig

 • Publié le: 2 Juill 2024
 • Marketing
 • Rijswijk
 • Pays-Bas
 • Hybrid

A propos de l'offre

Ben jij commercieel sterk? Wil je meebouwen aan merken als Hipro, Alpro, Danio of Danoontje? Ben je klaar om data te vertalen naar actiepunten? Wil je snappen hoe producenten en retailers samenwerken? Wil je meedenken over nieuw assortiment? Ben je daarnaast analytisch, gedreven en nieuwsgierig? Dan ben jij de persoon die wij zoeken als Stagiaire Category Management! Kom je ons team in Rijswijk versterken?

Je bent onderdeel van het Category & Channel development team van Danone Nederland. Wij zijn verantwoordelijk om ons aandeel in de categorieën zuivel en plantaardig te laten groeien. Dit doen we door categorie data te analyseren en te vertalen naar concrete actiepunten. Deze actiepunten delen we niet alleen met onze interne collega’s, maar ook werken we consequent samen met de retailers. Samen bedenken we hoe het schap van morgen en van de toekomst er uit zal zien!

Als stagiaire in ons team leer je hoe category management werkt, hoe shoppers zuivel en plantaardig kopen, en wat de retailer kan doen om dit te beïnvloeden. Je ondersteunt het team door hen te voeden met maandelijkse rapportages maar ook door antwoorden te vinden op meer complexe vraagstukken.

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Maandelijkse rapportages & de inzichten hiervan delen
 • Data analyseren om shopper, category of retail inzichten te krijgen
 • Inzichten vertalen naar concrete actiepunten op gebied van schapindeling, promotie planning en producten
 • Contact leggen met verschillende interne afdelingen zoals brand management en (shopper) marketeers

Maar dit is niet alles! Er zijn altijd projecten die spelen waar je aan mee kan helpen – en hierin mag jij zeker proactief zijn!

A propos de vous

Wij zijn op zoek naar Bachelor/Master studenten in bedrijfskunde, marketing of andere vergelijkbare studies. We verwachten dat je analytisch bent, het leuk vindt om met data te werken maar zeker ook goed bent in het contact leggen met andere mensen. Verder ben je zelf-startend, leergierig en een teamspeler. Tenslotte vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en ben je accuraat.

Een aantal praktische verplichtingen 

 • Je bent ingeschreven aan de universiteit gedurende de gehele stageperiode (als je niet uit de EU komt ben je ingeschreven bij een Nederlandse universiteit);
 • Je kunt idealiter starten in september 2024 voor minimaal 6 maanden, 4-5 dagen per week;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels- zowel spreken als schrijven;
 • Je bent beschikbaar om een paar dagen per week te werken in Rijswijk.

A propos de nous

Doe de dingen op je eigen manier. De manier waarop je werkt, jezelf ontwikkelt, de manier waarop je vooruitgang boekt, alles ligt in jouw eigen handen.

Werken bij ons betekent werken in een in een snelle en complexe werkomgeving, waardoor het af en toe best uitdagend kan zijn. Maar het  tekent ook dat er talloze kansen en mogelijkheden op je pad komen. Je krijgt de mogelijkheid te werken met enkele van onze wereldberoemde merken zoals Hipro, Activia en Nutrilon. En we garanderen je dat je bij ons helemaal jezelf kunt zijn.

Door innovatief en ondernemend te zijn, kun je echte impact maken. Sluit je aan bij onze missie voor een gezondere wereld. One Planet, One Health BY YOU.

Ons aanbod

We bieden een bruto stagevergoeding van 650 euro per maand, een thuiswerkvergoeding en bijdrage in de reiskosten. Houd er wel rekening mee dat we geen verhuis- en/of huisvestingsvergoeding bieden voor studenten die uit het buitenland komen.

* Houd er rekening mee dat je een BSN-nummer moet hebben om de volledige stagevergoeding te ontvangen.

In Nederland bieden we ook een hybride werkomgeving die elk team in staat stelt om tegemoet te komen aan de wens naar flexibiliteit. In onze 3 kantoorhubs in Hoofddorp, Rijsiwjk en Utrecht helpt dit ons om betere mogelijkheden te creëren voor verbinding en synergie tussen onze entiteiten, teams, functies en categorieën.

Wat nu

Het is eenvoudig - druk op "Solliciteren". Om te voldoen aan de GDPR kunnen we je persoonlijke gegevens niet verwerken zonder je toestemming, dus solliciteer direct via deze website. Veel succes! We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eugenia Bouzas via eugenia.bouzas@danone.com

* We beoordelen alle kandidaten op hun kwalificaties voor de functie zonder te letten op etniciteit, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, nationaliteit, status als veteraan of beperking.