Naar de inhoud

Onze teams

Uiteenlopende teams, die samen streven naar onze One Planet. One Health visie.

ONDERZOEK & INNOVATIE

Onze teams koesteren een passie voor innovatie: nieuwe formules, processen, verpakkingen en strategiën. Wij gebruiken onze wetenschappelijke kennis en technologische expertise om  via voeding een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen. Zo komen we tegemoet aan de behoeften van consumenten en patiënten, en dragen we tegelijkertijd bij aan de verdere groei van Danone.

Ontdek onze vacatures

MARKETING

Wij werken aan de verdere groei van onze merken en productcategorieën binnen Danone. We ontwikkelen consumentenstrategieën en unieke klantenervaringen die de voordelen van onze producten en innovaties uitdragen. Hechte samenwerkingen opbouwen staat daarbij centraal: zowel tussen onze merken onderling als met zorgprofessionals, consumenten en stakeholders.

SUPPLY CHAIN

Wij produceren de best mogelijke producten en leveren die volgens de afspraken met onze stakeholders. We brengen de logistieke processen van leverancier tot eindgebruiker zorgvuldig in kaart en houden contact met vele verschillende afdelingen binnen Danone. Vanuit meerdere productielocaties in de Benelux, leveren we onze producten aan 55 landen wereldwijd. Tegelijkertijd zijn we vastberaden om koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid.


OPERATIONS & PRODUCTIE

Vanwege het belang van onze producten in het leven van consumenten en patiënten, is de productie van de best mogelijke producten onze belangrijkste drijfveer. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technologieën en streven naar de hoogste mogelijke efficiëntie. We zijn continu op zoek naar het meest optimale evenwicht tussen veiligheid, kwaliteit, kosten en doorlooptijd.


FINANCIËN

Onze werkzaamheden variëren van zeer technisch tot meer bedrijfseconomisch van aard. Kenmerkend voor ons allen is dat we de financiële risico's van onze besluiten anticiperen en evalueren, om de juiste koers te bepalen. We werken samen met teams in het hele bedrijf om gezamenlijk te zorgen voor verdere groei van Danone.

VERKOOP

Dagelijks ontwikkelen onze verkoopteams strategieën en bouwen ze aan hun relatienetwerk in de verschillende regio's, productcategorieën en sectoren met als doel bekendheid te creëren voor onze producten. Als sales expert kan je doorgroeien tot manager, kan je een productcategorie/kanaal gaan leiden, expert worden op het gebied van de gezondheidszorg of onze grootste en belangrijkste klanten beheren.

Inkoop & Goederenstromen

Het inkopen, beheersen en sturen van de goederenstromen zijn bepalend voor de 'One Planet. One Health'-visie van Danone. We streven naar optimaal gebruik en hergebruik van grondstoffen in de hele toeleveringsketen. In deze cyclus kopen en beschermen we onze belangrijkste basisgrondstoffen (melk, water & verpakkingen), waarmee we een hoogwaardige consumentenervaring leveren die bijdraagt aan een rendabele groei. Door de keuze voor welke grondstoffen we gebruiken en hoe we hiermee omgaan, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. 

KWALITEIT & VOEDSELVEILIGHEID

Wij zorgen er voor dat alles wat Danone doet, een stevige basis heeft in kwaliteit door ons gehele productieproces heen.  Van product innovaties en keuze voor ingrediënten tot onze marketingstrategieën en leveringswijze, wij zien erop toe dat we de consument steevast het allerbeste kunnen aanbieden.

Human Resources

Onze missie is het verder ontwikkelen van de unieke bedrijfscultuur van Danone en daarmee een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van ons bedrijf. We werven nieuw talent en ondersteunen bestaande medewerkers bij hun ontwikkeling. Wij brengen onze medewerkers over de hele wereld samen en zijn trots op de bijdrage die we leveren aan de samenleving.


INFORMATIETECHNOLOGIE

Transformatie, innovatie en efficiëntie staan centraal in onze rol bij Danone. Wij zorgen er voor dat alle medewerkers de beschikking hebben over de systemen en apparatuur die ze nodig hebben en zoeken actief naar nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties die Danone verder helpen om duurzaam te groeien. Voor wie technisch goed is onderlegd en graag voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen, is er geen betere plek om te werken dan in IT.Medische Wetenschappen

Binnen Danone, vormen wij de basis voor voeding en wetenschap. We bewaken onze medische strategie, organiseren evenementen en stimuleren kennis ontwikkeling. Hierbij spelen we in op behoeften in de klinische praktijk en vertalen we de wetenschap naar praktische oplossingen. We hechten hierbij waarde aan geloofwaardigheid en de verdere groei van Danone. Om onze patiëntenzorg verder te verbeteren, zetten wij, samen met stakeholders en opinieleiders, onderzoeken en samenwerkingsverbanden op.