Naar de inhoud

Dag iedereen, Ik ben Koen

Ik ben Demand & Logistics Manager

Ik zie erop toe dat onze producten zo snel en kostenefficiënt mogelijk hun weg vinden naar de magazijnen van onze klanten, op basis van hun vraag.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2016
  • Junior Demand Planner
  • Demand Planning Manager
  • Logistics & Demand Planning Manager

Het bedrijf en de planeet helpen

Zonder logistiek is er geen verkoop, dus onze impact op de business is erg groot. Als wij een fout maken in de planning en onze volumes niet halen, dan verliest Danone een groot deel aan nettoverkoop. Als wij daarentegen te veel produceren en met overschotten zitten, heeft dat een negatieve impact op onze winstmarge en het milieu. Onze One Planet. One Health-visie is bepalend in mijn werk. We moeten een gezonde planeet kunnen overdragen aan de komende generaties.

Het voelt aan als familie, en we hebben plezier in wat we doen!
Het voelt aan als familie, en we hebben plezier in wat we doen!

Ideeën delen en zinvol werk

Ik maak deel uit van een klein, hecht team, dat aanvoelt aan als een familiebedrijfje. We delen ideeën, hebben allemaal plezier in wat we doen, en hebben echt het gevoel dat ons werk zinvol is.

Vrijheid om te groeien en jezelf te zijn

Danone is ondernemend. Iedereen krijgt de vrijheid om aan dingen te werken waar ze in geloven, zolang het binnen het grotere plaatje past. We krijgen bewegingsvrijheid en kunnen ons ontplooien zoals wij dat willen. De werkcultuur is vrij informeel en niemand draagt een pak en das. Danone heeft een aangename werkomgeving, ons team is erg divers en we kunnen gewoon onszelf zijn.


Het is een snel veranderende omgeving vol mogelijkheden.

Kijk vooruit en wees ambitieus

We werken in een snel veranderende omgeving vol mogelijkheden. Het is belangrijk om kansen die voorbij komen te grijpen en te zeggen wat je wil. Tijdens de vaste jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken worden we aangemoedigd om vooruit te denken en ambitieus te zijn.

Koen is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?