Naar de inhoud

Hallo iedereen, ik ben Sam

Ik ben Maintenance Technician

Mijn werk is vooral gericht op het onderhoud van de machines in de voorbereidingsafdeling voor de productie van onze gespecialiseerde voeding.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2017
  • Maintenance Technician Intern
  • Maintenance Technician

Producten voor een gezonder leven

Ik ben lid van een topteam. En mijn baan is erg afwisselend, er zijn zo veel verschillende machines om te onderhouden. Ik kan het verschil maken door de productie goed draaiende te houden. Ik ben er trots op dat de producten waar ik aan meewerk, de gezondheid van mensen ondersteunt. Ik heb het van dichtbij mogen meemaken, toen mijn grootvader op onze producten vertrouwde. Het voelt goed te weten dat mijn werk mensen helpt.

We leren van elkaar.
We leren van elkaar.

Gericht op gezondheid

Danone is een ideale plek om ervaring op te doen. Je zit er nooit stil. Er is altijd wel iets te doen. We leren van elkaar en focussen op gezondheid. Ik ben trots dat ik werk in de voedingsmiddelenindustrie.

Vertrouwen en ervaring

Als je aangeeft echt iets te willen bij Danone, dan wordt er naar je geluisterd. Dat stel ik op prijs. Ik ben trots op het feit dat mensen mij vertrouwen. Als ik voorstellen doe, worden die ook echt in overweging genomen. Ik heb al verschillende aspecten van het onderhoudswerk mogen ervaren en op dit moment spring ik in voor een collega-onderhoudsplanner. Dat helpt me groeien en leert me nieuwe vaardigheden.


Het is een speciale plek.

Doelen stellen en een actieplan maken

Danone wil dat we vooruitgang boeken in onze carrière. Dat vind ik heel speciaal. Sommige werkgevers beknotten de ambitie van hun mensen. Hier willen ze dat we persoonlijke doelstellingen bepalen en nastreven.

Sam is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?