Naar de inhoud

Hallo, ik ben Sandra

Ik ben IT Onsite Manager in België

Ik leid een topteam van Onsite IT-technici. Zij beschikken over veel vaardigheden en ervaring. Ik help hen om zich te ontplooien, terwijl we in de tussentijd elk IT-probleem dat onze kant op komt aanpakken.

Mijn avontuur bij Danone

Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben

Het Danone-leven is nog vrij nieuw voor mij. Ik begon bij Danone omdat de One Planet. One Health-visie en -waarden me erg aanspreken. Ik was overigens al fan van het merk en zijn producten. Momenteel ben ik trots om Danoner te zijn, vrienden en familieleden sturen me foto's van hen door met Danone-producten! Binnen ons team ligt er veel werk en er lopen verschillende projecten. Ik heb al wat kleine veranderingen aan kunnen brengen in de communicatie en manier van werken, waarvan we de impact al beginnen zien.

Thuis bij Danone.
Thuis bij Danone.

Persoonlijke relaties opbouwen

Danone is erg mensgericht. Welzijn van medewerkers en het opbouwen van persoonlijke relaties staat centraal. Ik voelde me meteen thuis bij Danone, de mensen namen de tijd om met me af te spreken en me te leren kennen.

Met initiatief kom je er wel

Ik merk dat er verschillende doorgroeimogelijkheden zijn bij Danone, en het lijkt me interessant om andere onderdelen van het bedrijf te leren kennen. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd naar sales en marketing, dat zou wellicht een vervolgstap kunnen zijn. In bedrijven waar ik voorheen werkte, was het moeilijk om van functie of afdeling te veranderen. Maar als je initiatief neemt, dan kan je dat bij Danone wel.


Ik word enorm gesteund door mijn managers.

Plannen in werking zetten

Het is makkelijk om steun te krijgen van mijn managers om nieuwe dingen te proberen op lokaal niveau, en iedereen heeft er baat bij als we iets niets proberen en verbeteringen doorvoeren. Ik kijk ernaar uit om mijn carrièreplannen te bespreken met mijn managers en die plannen in werking te zetten.

Sandra is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?