Naar de inhoud

Hallo, ik ben Dorine

Ik ben Senior Project Technologist

Ik werk mee aan de operationele organisatie in Haps. Mijn focus ligt vooral op de invoering van innovaties en nieuwe projecten in de fabriek, om de productie van babyvoeding te verbeteren.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2000
  • Product Technologist
  • Qualification & Validation Technologist
  • Senior Project Technologist

Dynamisch en uitdagend

Ik werk graag met het Operations Team, om samen oplossingen te zoeken die nieuwe kansen bieden en het proces efficiënter maken. Onze fabriek staat bol van nieuwe technologieën en innovaties. Het is een dynamisch en uitdagend proces om alles samen te brengen en nieuwe recepten uit te zien groeien tot tastbare producten die een positieve invloed hebben op het leven van onze consumenten.

Hier kan ik mezelf zijn.
Hier kan ik mezelf zijn.

Samenwerking en evenwicht

Wij worden goed ondersteund door de HR- en managementteams en er is een goede balans tussen werk en privé. De communicatie tussen de teams onderling is heel informee. Ondanks dat Danone een groot bedrijf is, kunnen we hier onszelf zijn.

Vrijheid en waardering

Alle medewerkers krijgen de vrijheid om te bepalen hoe zij hun dagelijkse werk willen uitvoeren, en we krijgen de verantwoordelijkheid onze persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Natuurlijk hebben we doelstellingen die we moeten halen, maar hoe we dat doen, bepalen we zelf. Het wordt gewaardeerd als je ideeën aandraagt die het bedrijf ten goede komen, en er wordt oprecht naar je geluisterd. Er zijn zoveel kansen die je kunt pakken!


Mijn managers hebben mijn persoonlijke ontwikkeling gesteund.

Enthousiasme en investering

Danone biedt zo veel kansen voor medewerkers die zich willen ontwikkelen. Medewerkers worden geholpen in hun persoonlijke groei en er wordt echt in ons geïnvesteerd. In ons werk gebeurt eigenlijk altijd wel iets nieuws en iedereen is enthousiast om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb geweldige leidinggevenden gehad, die me enorm gesteund hebben in mijn ontwikkeling.

Dorine is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?