Naar de inhoud

Hallo! Ik ben Mike

Ik ben Shift Leader

Ik werk al in de Nutricia-fabriek in Haps sinds die de deuren opende en heb alle aspecten van het productieproces al gezien, van A tot Z. Ik ben opgeklommen. Nu ben ik de trotse leider van mijn team.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2018
  • Cell Facilitator
  • Shift Leader

Motivatie en oog voor detail

Ik zorg ervoor dat mijn team op de hoogte is van de resultaten die we boeken en deelt in de succesen waaraan wij bijdragen. Het is erg motiverend om stil te staan bij de impact die we als team maken. Ik ben goed op de hoogte van onze bedrijfsstrategieën en breng in kaart wat daarin het belangrijkst is voor mij en mijn team en waar we de meeste impact kunnen maken.

Het voelt als een familiebedrijf.
Het voelt als een familiebedrijf.

Meer dan collega's

Hier kan iedereen gewoon zichzelf zijn. Het voelt aan als een familiebedrijf. Je leert snel veel mensen kennen, en we geven echt om elkaar als mens en niet alleen als collega's.

Het zit in ons DNA om dingen beter te maken

Ik heb meegewerkt aan een project met als doel de hoeveelheid afvalwater uit onze productieprocessen te beperken, en daarmee onze efficiëntie te verbeteren. Het project loopt nog steeds en ligt niet meteen binnen mijn takenpakket, maar het geeft me de mogelijkheid om samen te werken met een team en het management om de dingen te verbeteren. Het zit echt in het DNA van Danoners om betrokken te zijn en verbeteringen aan te brengen.


Wie bereid is om te leren, kan hier veel kanten op.

Gehoord worden en groeien

Bij Danone wordt naar je geluisterd als je een idee aanreikt. Dat is een geweldige eerste stap in je ontwikkeling. Vanaf de eerste dag word je serieus genomen. Je krijgt tal van opleidingsmogelijkheden, en als je bereid bent om bij te leren, kan je hier veel kanten op.

Mike is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?