Naar de inhoud

Ik ben Jolien, leuk om je te ontmoeten!

Ik ben Senior Scientist

De focus van mijn werk ligt op het gebied van voedingsinnovaties voor oudere volwassenen met ondervoeding door ziekte of ouderdom. Ik werk aan voedingsformuleringen, het genereren van wetenschappelijke bewijzen voor hun werking en nieuwe productontwerpen.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2017
  • Junior Medical Affairs Manager
  • Senior Scientist Physical Frailty

Een wezenlijk verschil maken voor mensen die het echt nodig hebben

Ik geloof echt in onze producten. Ze kunnen een groot verschil maken voor onze klanten. Het werkt motiverend te weten dat ik mensen help in hun voedings behoeften te voorzien, en omdat ik betrokken ben bij beslissingen die invloed hebben op de voedingssamenstelling van onze producten, weet ik dat mijn werk een rechtstreekse impact heeft. We investeren in wetenschappelijke studies om de voordelen van onze producten aan te tonen, en zijn continue bezig met waar we kunnen innoveren en verbeteren.

Een fantastisch team om deel van uit te maken.
Een fantastisch team om deel van uit te maken.

Alle neuzen dezelfde kant op

Het is hier heel internationaal en er zijn verschillende nationaliteiten werkzaam in mijn team. Er zijn veel collega's waar ik graag mee samenwerk. Ik wordt gesteund door mijn manager en collega's.Onze neuzen staan dezelfde kant op!

Ontdekken en contacten leggen

Ik kreeg de kans om 6 maanden bij een ander "science" team te werken. Met de steun van mijn manager lukte dat ook. Contacten leggen is hier bijzonder waardevol. Je leert hoe andere teams opereren en kunt kennismaken met nieuwe manieren van werken. Ik leer veel van de ervaring van anderen en krijg er energie van om nieuwe mensen te leren kennen en met hen samen te werken. Dat wordt hier ook gestimuleerd.


Wil je iets? Zeg dat dan!

Veel groeimogelijkheden

Vanaf het begin werd ik erop gewezen dat je hier veel kansen krijgt, maar dat het belangrijk is om actief met mensen te gaan praten en open te zijn over wat je wilt. Er zijn mentoren die kunnen helpen om onze ontwikkeling verder vorm te geven, maar ik heb ook veel geleerd door het begeleiden van stagiairs en het starten in mijn eerste leidinggevende functie.

Jolien is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?