Naar de inhoud

STUDENTEN & STAGIAIRS

Ontdek onze programma's voor (internationale) stagiairs en pas afgestudeerden. Zij zijn de Danoners van de toekomst.
Begin een carrière bij Danone.

Neem een vliegende start en word één van de 100.000 Danoners wereldwijd. Als een van de grootste B Corp™-organisaties stellen we onze One Planet. One Health-visie centraal en ontwikkelen we voedingsmiddelen op een zo duurzaam en verantwoord mogelijke manier. We zijn trots op onze bedrijfscultuur, waarin opleiding en persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en inclusiviteit en eigen verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan.


"Als stagiair kreeg ik meteen echte verantwoordelijkheden. Ik kreeg de kans om het bedrijf beter te leren kennen en een bijdrage te leveren."
"Als stagiair kreeg ik meteen echte verantwoordelijkheden. Ik kreeg de kans om het bedrijf beter te leren kennen en een bijdrage te leveren."
Lees Wen-Yu’s verhaal

Onze (internationale) stages en programma's voor pas afgestudeerden bieden je de kans bij te leren in een snel veranderende en multiculturele werkomgeving. Je zult onze organsatie goed leren kennen en ontdekken wat jou écht interesseert. Je wordt gesteund om je eigen ideeën en initiatieven aan te dragen. Vanaf de eerste dag krijg je verantwoordelijkheid als volwaardig lid van een team en kun je een positieve bijdrage leveren aan de levens van miljoenen mensen.Bekijk onze presentatie voor studenten op de SDG Challenge 2021ONZE PROGRAMMA'S


"Hier krijg je de steun die je nodig hebt om je ambities na te streven."

- Kevin

Duur: 5-12 maanden

Een stage bij Danone duurt 5 tot 12 maanden. Je hebt een ruime keuze aan stageplaatsen die leer- en groeimogelijkheden bieden. Je manager zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens de stage en er is loopbaanbegeleiding beschikbaar om je te helpen je carrière uit te stippelen. We werven jaarlijks meer dan 150 stagiairs, waardoor je onderdeel wordt van een geweldige groep mede-stagiairs waarbinnen regelmatig gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd. Ontdek de mogelijkheden nu!

"De combinatie van de mensen waarmee ik samenwerk en de projecten waar ik aan bijdraag, maken mijn functie geweldig!"

- Adiam

Duur: 1 - 2 jaar

Wie net is afgestudeerd krijgt bij Danone in België en Nederland heel wat kansen. Je kunt je carrière beginnen met een startersprogramma van 1 à 2 jaar, waarin je, aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan, leert om je vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt meteen echte verantwoordelijkheden in een snel veranderende werkomgeving. Er zijn tal van mogelijkheden variërend van commerciële functies tot functies in de lokale fabrieken. Ontdek ze snel!

"Danone is erg actief op het gebied van duurzaamheid en behoud van de planeet. Het geeft me de mogelijkheid om impact te maken, dat is één van de redenen waarom ik bij Danone wilde werken."

- Jesse

Duur: 1 à 2 jaar

Bij Danone is een internationale stage een geweldige kans om waardevolle werkervaring op te doen. Stagiairs zijn werkzaam in hun eigen specifieke werkgebied en ontvangen hiervoor een maandelijkse stagebijdrage. Jongeren tussen de 18 en 28 jaar met een Europese nationaliteit kunnen deelnemen aan één van deze internationale stages. Dit is voor hen een goede springplank voor een internationale carrière. Ontdek snel de mogelijkheden!