Naar de inhoud

Early Careers

Ben jij een gedreven student of pas afgestudeerde, op zoek naar een stage of eerste baan? Word de Danoner van de toekomst!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN STAGE OF STARTERSPOSITIE BIJ DANONE?


  • Wereldwijde impact:  B-corp-organisatie dat zich inzet voor gezondheid en welzijn.
  • Duurzame groei: Wij geloven in de kracht van onze mensen. Jouw groei is onze prioriteit!
  • Innovatieve omgeving: we moedigen innovatie, creativiteit en eigen verantwoordelijkheid aan.
  • Diversiteit en inclusie: Met wel 86 verschillende nationaliteiten in onze Benelux organisatie is iedereen is welkom. We vieren verschillen en streven naar een inclusieve cultuur.


Laten we het onze Young Talents vragen!

WORD EEN VAN DE 100.000 DANONERS WERELDWIJD!

Onze stages en startersposities bieden je de kans bij te leren in een snel veranderende en multiculturele werkomgeving en een positieve bijdrage leveren aan de levens van miljoenen mensen."Hier krijg je de steun die je nodig hebt om je ambities na te streven."

Duur: 5-12 maanden

Een stage bij Danone duurt 5 tot 12 maanden. Je hebt een ruime keuze aan stageplaatsen die leer- en groeimogelijkheden bieden. Je manager zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens de stage en er is loopbaanbegeleiding beschikbaar om je te helpen je carrière uit te stippelen. We werven jaarlijks meer dan 150 stagiairs, waardoor je onderdeel wordt van een geweldige groep mede-stagiairs waarbinnen regelmatig gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd. Ontdek de mogelijkheden nu!

"De combinatie van de mensen waarmee ik samenwerk en de projecten waar ik aan bijdraag, maken mijn functie geweldig!"

Duration: 1 - 2 years

Wie net is afgestudeerd krijgt bij Danone in België en Nederland heel wat kansen. Je kunt je carrière beginnen met een startersprogramma van 1 à 2 jaar, waarin je, aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan, leert om je vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt meteen echte verantwoordelijkheden in een snel veranderende werkomgeving. Er zijn tal van mogelijkheden variërend van commerciële functies tot functies in de lokale fabrieken. Ontdek ze snel!