Naar de inhoud

onze teams

Diverse teams werken allemaal samen om onze One Planet. One Health visie te bereiken.

RESEARCH & INNOVATION

Bij Danone is innovatie onze drijvende kracht. Wij gebruiken onze wetenschappelijke kennis en technologische expertise om via voeding een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen. Zo komen we tegemoet aan de behoeften van consumenten en patiënten, en dragen we tegelijkertijd bij aan de verdere groei van Danone.

MARKETING

Wij werken aan de verdere groei van onze merken en productcategorieën binnen Danone. We ontwikkelen consumentenstrategieën en unieke klantenervaringen die de voordelen van onze producten en innovaties uitdragen. Hechte samenwerkingen opbouwen staat daarbij centraal: zowel tussen onze merken onderling als met zorgprofessionals, consumenten en stakeholders, voor een betere toekomst!

SUPPLY CHAIN

Wij produceren hoogwaardige producten en leveren die volgens de afspraken met onze stakeholders. We brengen de logistieke processen van leverancier tot eindgebruiker zorgvuldig in kaart en houden contact met vele verschillende afdelingen binnen Danone. Vanuit onze productielocaties in de Benelux, leveren we onze producten aan 55 landen wereldwijd. Tegelijkertijd zijn we vastberaden om koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid.


OPERATIONS & MANUFACTURING

Gezien de belangrijke rol van onze producten in het leven van onze klanten en patiënten, is ons belangrijkste doel om producten te produceren met behulp van de nieuwste technologie en onze processen op de meest efficiënte manier uit te voeren. We streven altijd naar een optimale balans tussen veiligheid, kwaliteit, kosten en doorlooptijd.


FINANCE

Onze rollen variëren van technische expertise tot zakelijk leiderschap. De kernfocus is het voorzien en beoordelen van de financiële resultaten van onze keuzes en het uitstippelen van de optimale weg vooruit. We werken samen met teams in het hele bedrijf om ervoor te zorgen dat Danone blijft groeien.

SALES

Dagelijks ontwikkelen onze verkoopteams strategieën en bouwen ze aan hun relatienetwerk in de verschillende regio's, productcategorieën en sectoren met als doel bekendheid te creëren voor onze producten. Als sales expert kan je doorgroeien tot manager, kan je een productcategorie/kanaal gaan leiden, expert worden op het gebied van de gezondheidszorg of onze grootste en belangrijkste klanten beheren.

CYCLES & PROCUREMENT

Het inkopen, beheersen en sturen van de goederenstromen zijn bepalend voor de 'One Planet. One Health'-visie van Danone. We streven naar optimaal gebruik en hergebruik van grondstoffen in de hele toeleveringsketen. In deze cyclus kopen en beschermen we onze belangrijkste basisgrondstoffen (melk, water & verpakkingen), waarmee we een hoogwaardige consumentenervaring leveren die bijdraagt aan een rendabele groei. Door de keuze voor welke grondstoffen we gebruiken en hoe we hiermee omgaan, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. 

Kwaliteit en voedselveiligheid

Wij zorgen er voor dat alles wat Danone doet, een stevige basis heeft in kwaliteit door ons gehele productieproces heen. Van product innovaties en keuze voor ingrediënten tot onze marketingstrategieën en leveringswijze, wij zien erop toe dat we de consument steevast het allerbeste kunnen aanbieden.

HUMAN RESOURCES

Onze missie is het verder ontwikkelen van de unieke bedrijfscultuur van Danone en daarmee een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van ons bedrijf. We werven nieuw talent en ondersteunen bestaande medewerkers bij hun ontwikkeling. Het belangrijkste is dat we trots zijn het maken van een positieve impact op de samenleving als geheel.


Informatie technologie

Transformatie, innovatie en efficiëntie staan centraal in onze rol bij Danone. Wij zorgen er voor dat alle medewerkers de beschikking hebben over de systemen en apparatuur die ze nodig hebben en zoeken actief naar nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties die Danone verder helpen om duurzaam te groeien. Voor wie technisch goed is onderlegd en graag voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen, is er geen betere plek om te werken dan in IT.Medical Affairs

Wij vormen de basis voor voeding en wetenschap. We bewaken onze medische strategie, organiseren evenementen en stimuleren kennis ontwikkeling. Hierbij spelen we in op behoeften in de klinische praktijk en vertalen we de wetenschap naar praktische oplossingen. We hechten hierbij waarde aan geloofwaardigheid en de verdere groei van Danone. Om onze patiëntenzorg verder te verbeteren, zetten wij, samen met stakeholders en opinieleiders, onderzoeken en samenwerkingsverbanden op.