Naar de inhoud

HI, IK BEN ALEXIA

En ik ben senior inkoper bij Danone

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het regelen van alle essentiële benodigdheden voor mijn collega's, zodat ze hun werk goed kunnen doen - van computers en telefoons tot reis voorzieningen, tijdelijke arbeidskrachten en e-learning middelen. Een waardevol onderdeel van mijn werk is dat ik samenwerk met bijna alle afdelingen in meerdere landen. Mijn collega's zijn mijn klanten, en ik zorg ervoor dat ze niets tekort komen!

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2022
  • EU Buyer
  • Benelux Senior Buyer

DUURZAME DOELEN IN DE PRAKTIJK BRENGEN

Als je in inkoop werkt, sta je in het hart van de doelen van het bedrijf. Danone richt zich bijvoorbeeld op het verminderen van de uitstoot van CO2, dus zoeken en bestellen we milieuvriendelijke oplossingen zoals elektrische bedrijfsauto's. Het voelt alsof de groene doelen van het bedrijf bij ons beginnen, en ik vind het super tof om daar deel van uit te maken.

“Er is niet één 'vaststaande' cultuur."
“Er is niet één 'vaststaande' cultuur."

ELKE CULTUUR VIEREN

Ons team bestaat uit verschillende nationaliteiten, en dat betekent dat er geen 'vaste' cultuur is. Je bent vrij om te zijn wie je bent en er wordt niet van je verwacht dat je aan een bepaalde standaard voldoet. Zo vierden mijn collega’s op 'Quatorze Juillet' mijn nationale feestdag door de kantine te versieren en Franse snacks te serveren. Hoe liefdevol is dat? Elke cultuur wordt hier opgenomen en dat voelt heel gastvrij.

INTERACTIE TUSSEN AFDELINGEN

In mijn vorige functie maakte ik deel uit van het Engagement Squad. Onze missie was om een gevoel van verbondenheid en samenwerking tussen teams te creëren. Er is altijd ruimte om je horizon te verbreden en met anderen in contact te komen. Als ik morgen bijvoorbeeld in een andere functie of team wil werken, weet ik dat ik gemakkelijk contact kan leggen met de juiste mensen. Zo open en ondersteunend is de cultuur hier.


THE SKY IS THE LIMIT

Na slechts 18 maanden een promotie te hebben gemaakt, maakt me dankbaar en gelukkig. Bij Danone is de sky the limit, en de doelen zijn superduidelijk. Wil je iets? Dan weet je wat je moet doen en hoe je ernaar moet streven. Het motiveert me om elke dag beter te presteren en meer te groeien.

Alexia is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?