Naar de inhoud

Hoi, Ik ben Matt

En ik ben verantwoordelijk voor de consumentenproducten van Danone

Als Managing Business Director speel ik een sleutelrol bij het introduceren van nieuwe Danone-producten in Nederlandse supermarkten. Ik kom uit een ondernemersfamilie en vind het geweldig dat ik hier kan innoveren en volledig nieuwe projecten kan opstarten. Sterker nog, ik hou er zo van dat ik al 16 jaar bij Danone werk!

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2008
  • Australia Marketing and Sales Director
  • Netherlandas Managing Director Dairy
  • Netherlands Managing Director FMCG

HET LANCEREN VAN EEN NIEUW PRODUCT

Meer dan zeven jaar geleden werkte ik voor Danone in Australië. Na grondige analyse pitchte ik een eiwitrijke en vetarme yoghurt gericht op onze jongere consumenten. Dat leidde tot de lancering van YoPRO (HiPRO in Nederland), een succesvol merk dat nu verkrijgbaar is in 27 landen. Voor mij laat dit verhaal perfect zien hoe het is om voor Danone te werken - je kunt creatief denken, impact maken en gezondheid brengen naar mensen via voeding.

 

"Ik heb nog steeds contact met mijn collega's in Australië, zij zijn echt vrienden voor het leven."
"Ik heb nog steeds contact met mijn collega's in Australië, zij zijn echt vrienden voor het leven."

echte VRIENDSCHAPPEN

Als manager geloof ik dat het mijn verantwoordelijkheid is om de mensen in mijn team de allerbeste versies van zichzelf te laten ontdekken. Ik doe dit door actief deel te nemen aan hun professionele reis en persoonlijke band op te bouwen. Vaak veranderen deze connecties in vriendschappen buiten kantoor, wat mijn baan nog leuker en bevredigender maakt.

BRENG JE IDEEËN TOT LEVEN

Voordat ik bij Danone kwam, werkte ik bij bedrijven waar ik me aan bepaalde werkzaamheden moest houden en precies werd verteld wat ik moest doen. Gezien mijn ondernemersgeest was dat niets voor mij. Werken bij Danone geeft me de stabiliteit van een zakelijke omgeving, maar biedt me ook de vrijheid om iets vanaf het begin te starten. Heb je een idee? Hier bij Danone kun je het pitchen, doen en tot leven brengen.


“Door te groeien en om de paar jaar van functie te veranderen, heb ik het gevoel dat ik echt impact kan maken en op werk de allerbeste versie van mezelf kan zijn.”

16 JAAR VAN GROEI EN ONTWIKKELING

Een van mijn waarden in het leven is groei. Het is voor mij belangrijk om mezelf voortdurend uit te dagen, meer te leren en mijn vaardigheden te verbeteren. Het feit dat ik dat bij één bedrijf al 16 jaar mag doen, bewijst dat Danone deze mindset omarmt en ondersteunt. Door elke paar jaar van functie te veranderen, voel ik dat ik werkelijk een impact kan hebben op de organisatie en de allerbeste versie van mezelf naar de werkvloer kan brengen.

Matt is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?