Naar de inhoud

HOI, IK BEN XI

En ik zorg ervoor dat de producten van Danone soepel de wereld rond reizen

Wist je dat onze babyvoeding en melkpoeders naar meer dan 100 landen worden verzonden? Als Lead Registration Specialist zorg ik ervoor dat onze gespecialiseerde voeding voldoet aan alle internationale regels en wetgeving voordat ze worden verzonden. Werkend vanuit de fabriek is mijn baan dynamisch en steeds veranderend; geen dag is hetzelfde!

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2017
  • China Registration Specialist
  • China Quality Specialist
  • Lead Registration Specialist

“Our work has a genuine impact on our customers and patients, and you can feel that in every aspect of what we do.”
“Our work has a genuine impact on our customers and patients, and you can feel that in every aspect of what we do.”

EEN WETENSCHAPSGEBASEERDE MANIER VAN WERKEN

Onze missie is gezondheid brengen door middel van voeding, wat gepaard gaat met een grote verantwoordelijkheid. Wat Danone voor mij onderscheidend maakt, is de toewijding om dingen goed te doen en dat te onderbouwen met wetenschap. Ons werk heeft echt impact op onze klanten en patiënten, en dat voel je in elk aspect van wat we doen.

“Bij Danone kan ik compleet mezelf zijn.”
“Bij Danone kan ik compleet mezelf zijn.”

WEDERZIJDS RESPECT

Ik werk nauw samen met de operators van Danone. Ongeacht onze functies - of we nu in een fabriek, kantoor of laboratorium werken - behandelen we elkaar gelijkwaardig en met respect. Uiteindelijk willen we allemaal gewoon de beste mogelijke producten leveren. Door naar elkaar te luisteren, samen te werken en elkaars meningen te respecteren, zorgen we ervoor dat dit lukt.

VERKENNEN VAN VERSCHILLENDE AFDELINGEN BIJ DANONE

Hoewel ik verre van verveeld ben in mijn huidige rol, heb ik onlangs meer geleerd over supply chain en projectmanagement. Uit mijn comfortzone stappen, het verkennen van verschillende afdelingen en voortdurend nieuwe dingen leren, wordt aangemoedigd. Het laat me zien dat er nog veel te ontdekken is en dat de mogelijkheden bij Danone eindeloos zijn.



“Door cursussen en praktische stappen toe te passen, kijken mijn managers en ik regelmatig samen naar manieren uit om mijn doelen te bereiken.”

LEREN EN GROEIEN

Ik werk samen met veel internationale stakeholders, dus toen ik de kans kreeg een training te doen over persoonlijkheidstypes, greep ik die met beide handen aan. Door cursussen en praktische stappen toe te passen, zorgen mijn managers en ik ervoor dat ik mijn doelen bereik en mijn ambitie gevoed wordt. Wat de toekomst voor mij in petto heeft? Projectmanagement heeft mijn aandacht getrokken, dus laten we eens kijken. Voor nu ben ik erg blij met waar ik ben!

Xi is opzoek naar proactieve collega's die houden van uitdagingen. Iets voor jou?