Naar de inhoud

HI, IK BEN JOLIEN

En ik ben senior scientist bij Danone

 

Binnen mijn functie focus ik me op medische voedingsinnovaties voor kwetsbare ouderen. Dat ik me op het raakvlak  tussen de wetenschappelijke en commerciële tak bevind, maakt m’n werk ontzettend interessant en divers. Daarnaast is werken in ons innovatiecentrum ook gewoon heel leuk, er gebeurt hier altijd wat!

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2017
  • Junior Medical Affairs Manager
  • Senior Scientist Physical Frailty

BLIJVEN INNOVEREN

Wat me hier bindt is niet alleen de perfecte match met mijn interesses, maar ook de constante drang tot innovatie. Bij Danone kopiëren we niet, maar zoeken we zelf naar verbeteringen om impact te maken. Recentelijk is er een innovatie op de markt gebracht waar ik van A tot Z aan heb gewerkt. Dat ‘mijn’ product nu daadwerkelijk mensen kan helpen, is heel bijzonder en precies waar je het voor doet. 

Een fantastisch team om onderdeel van te zijn!
Een fantastisch team om onderdeel van te zijn!

ER SAMEN VOOR GAAN

Ik werk met leuke mensen die me veel energie geven. Voor mij dan ook geen thuiskantoor; ik kom het liefst naar ons innovatiecentrum. Toch draait Danone niet alleen om werk - met collega’s heb ik de Dam tot Damloop gelopen, ook kijk ik nu alweer uit naar het aankomende bedrijfsfeest. Voor mij zijn de mensen met wie ik werk minstens zo belangrijk als de inhoud zelf!

LEREN VAN ELKAAR

Doordat het werk zo dynamisch is en m’n rol blijft evolueren, voelt het totaal niet alsof ik al zes jaar in dezelfde functie zit. De afgelopen jaren heb ik in veel verschillende cross functionele teams gewerkt en zelfs een half jaar op een hele andere afdeling gewerkt. Contacten leggen buiten je eigen team wordt erg gestimuleerd bij Danone, en geeft je weer een hele nieuwe kijk op je werk.


Wil je iets, zeg het dan!

AAN DE SLAG MET EEN BUSINESS COACH

Er is veel veranderd sinds mijn eerste stage bij Danone in Engeland. Als je wilt, kun je hier blijven groeien en voortdurend werken aan je toekomst. Zo ging ik vorig jaar met een business coach aan de slag en volg ik regelmatig interessante trainingen. Dat een werkgever dit faciliteert en mij continue stimuleert in m’n ontwikkeling, vind ik heel bijzonder. 

Jolien is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?