Naar de inhoud

HALLO, IK BEN KINNIE

Ik ben onderhouds coordinator

Met mijn team van technici zorg ik dat alle machines perfect draaien. We zijn verantwoordelijk voor elk technisch aspect en zorgen er ook voor dat nieuwe machines correct in gebruik worden genomen en goed draaien.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2000
  • Maintenance Supervisor
  • Operations Team Leader
  • Maintenance Coordinator

ZORGDRAGEN VOOR EEN VLOTTE PRODUCTIE

Als onze machines niet goed draaien, heeft dat een grote impact op onze productie. Mijn team en ik zorgen dat alles vlot blijft werken. Preventie is hierbij het belangrijkst. We kiezen voor een preventieve benadering van onderhoud en dat gebeurd erg uitgebreid. We beschikken over een wereldwijd SAP-systeem en een vast onderhoudsplan. Ik zorg ervoor dat we het plan volgen en dat alles op schema blijft. Dat is waar ik het verschil maak.

"Gesteund en gewaardeerd."
"Gesteund en gewaardeerd."

UITSTEKENDE VOORWAARDEN

Ik werk al 24 jaar bij Danone. Het bedrijf is erg begaan met zijn personeel. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, en ik voel me gesteund en gewaardeerd.

UITDAGINGEN LEIDEN TOT NIEUWE VAARDIGHEDEN

Mijn functie voer ik uit in de fabriek, maar onlangs werd me gevraagd om een project te leiden voor het opzetten van een nieuw magazijn voor reserveonderdelen. Het beschikken over de juiste onderdelen is erg belangrijk, en het leek me een uitdagend en leuk project. Het leverde me nieuwe vaardigheden op, die ook in mijn dagelijkse werk in de fabriek van pas komen.


"Samenwerking is belangrijk voor mijn groei."

FEEDBACK EN VERBETERING

 

Ik probeer me elke dag verder te ontwikkelen. Ik luister naar feedback van mijn team en we proberen steeds onze manier van werken te verbeteren. Teamwork is belangrijk voor mij, we kunnen allemaal leren van elkaar. En iedereen ter wereld kent Danone, dat maakt het erg leuk. Elke dag is anders, en daarom leer ik steeds weer iets nieuws.

Kinnie is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?