Naar de inhoud

Ik ben AKSHAY

En ik analyseer melk bij Danone.

Weet je dat melk de grootste uitgave is van Danone? Als Commodity Finance Analyst zorg ik ervoor dat ik wereldwijd op de hoogte blijf van de melkprijzen. Sinds ik onlangs bij Danone ben begonnen, begin ik pas te begrijpen wat er allemaal gebeurt achter dat pak melk dat je in de supermarkt ziet staan. Spoiler alert: het is veel.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2023
  • Commodity Finance Analyst

“At Danone, we truly cooperate with our farmers. We understand that they depend on our support and we want to make sure we always treat them well.”
“At Danone, we truly cooperate with our farmers. We understand that they depend on our support and we want to make sure we always treat them well.”

EERLIJK ZAKEN DOEN MET LOKALE BOEREN

Ik was echt verrast (op een goede manier) te zien hoe Danone zakendoet met haar melkleveranciers. Als bedrijf werken we echt samen met onze boeren. We begrijpen dat ze afhankelijk zijn van onze steun en willen ze dan ook altijd goed behandelen. Het is voor mij erg belangrijk om voor een ethisch bewust bedrijf te werken. En ik ben blij dat ik dat bij Danone heb gevonden.

"Ik kan hier mezelf zijn."
"Ik kan hier mezelf zijn."

teamleden wereldwijd

Als onderdeel van het wereldwijde team werk ik dagelijks samen met teamleden over de hele wereld. Naast dat het leuk is, zijn mijn collega's super getalenteerd en leren ze me alles wat ik moet weten. Toen ik vanuit Madrid naar Nederland kwam, moest ik me niet alleen aanpassen aan een nieuwe baan, maar ook aan een nieuw land (en het weer). Ik had het geluk dat Danone me hierbij ondersteunde, wat me echt heeft geholpen snel te settelen.

Wat nog meer?

Voordat ik zelfs de tijd had om uit te pakken, was ik al aanwezig op een offside in Roemenië waar we een van onze fabrieken verkenden. Kennismaken met onze activiteiten ter plaatse is slechts één voorbeeld van hoe Danone mij voortdurend aanmoedigt om verder te kijken dan mijn eigen rol.

Op dit moment verdiep ik me in duurzame verpakkingen en enkele data transformatieprojecten. Danone ondersteunt echt haar werknemers om uit hun comfortzones te stappen, daar ben ik dankbaar voor.


"Ik kan hier nog veel leren en mezelf ontwikkelen."

SPANNENDE TIJDEN VOOR DE BOEG

Ondanks dat ik net ben begonnen, heb ik binnenkort een gesprek over mijn loopbaanplanning met mijn manager. Dat belooft veel! Hier is de basis echt wat jij uit je carrière wilt halen, niet wat Danone wil. Wat mijn plannen zijn? Dat houd ik voorlopig voor mezelf. Oh, maar op persoonlijke noot; ik ben net begonnen met viool spelen... laten we zien hoe dat uitpakt.

Akshay is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?