Naar de inhoud

HI, IK BEN DORINE

En ik ben teamleader technology projects bij danone

Binnen de afdeling Project Technology in Haps werkt ons technologie team aan het optimaliseren van babyvoeding voor specifieke doelgroepen, zoals kinderen met een koemelkallergie. Toen ik afstudeerde als levensmiddelentechnoloog koos ik heel bewust voor Danone. Nu, 23 jaar later, is m’n werk nog steeds niet saai en geniet ik enorm van de uitdagingen en innovaties die op m’n pad komen.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2000
  • Product Technologist
  • Qualification & Validation Technologist
  • Senior Project Technologist

“Ik wilde altijd al werk doen wat er echt toe doet, en dat heb ik gevonden bij Danone.”
“Ik wilde altijd al werk doen wat er echt toe doet, en dat heb ik gevonden bij Danone.”

NIET ZOMAAR EEN POEDER

De complexiteit van m’n werk spreekt me ontzettend aan - het is niet ‘zomaar’ poeder wat we op de markt brengen. Onze producten moeten aan strenge regelgeving voldoen, kwalitatief goed zijn, én bijdragen aan de gezondheid van mens en planeet. Ik wilde altijd al werk doen wat er echt toe doet, en dat heb ik gevonden bij Danone. 

“Ik wilde altijd al werk doen wat er echt toe doet, met fijne mensen om me heen, en dat heb ik gevonden bij Danone.”
“Ik wilde altijd al werk doen wat er echt toe doet, met fijne mensen om me heen, en dat heb ik gevonden bij Danone.”

JONG EN OUD BIJ ELKAAR

Vanwege de stroom aan veranderende informatie en technologie, moet ons team altijd flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Naast dat we regelmatig nieuwe, ambitieuze mensen verwelkomen, hebben we ook collega’s die al 35 jaar voor Danone werken. Die combinatie maakt ons team heel divers, en zorgt er ook nog eens voor dat we continue van elkaar blijven leren. 

VAN IDEE TOT EINDPRODUCT

Bij Danone mag je gewoon doen. Heb je een goed idee? Dan is er ruimte om je plannen op een verantwoorde manier te realiseren. Zo zetten we nu bijvoorbeeld nieuwe technologieën in om plantaardige babyvoeding te optimaliseren. Dat proces van recept tot aan eindproduct begeleiden is fantastisch. Als wat in je hoofd zat uiteindelijk echt lukt, dan geeft dat een geweldig gevoel!

NIEUWE VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN

In mijn 23 jaar bij Danone heb ik van alles gedaan - van specificatiemanagement tot aan product ontwikkeling voor medische producten en van procesvalidatie tot, inmiddels, leiddinggeven. Bij Danone ben je nooit uitgeleerd. Terwijl ik nu nieuwe management skills ontwikkel, blijf ik gelukkig nog steeds betrokken bij het inhoudelijke werk. De ideale combi als je het mij vraagt, en weer een mooie nieuwe stap in een hele diverse carrière bij Danone.


Dorine is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?