Naar de inhoud

HI, IK BEN LIVIA

en met onze merken zet ik me in voor de allerkleinsten

Als Brand Manager ben ik verantwoordelijk voor de communicatie, innovatie en groei van onze merken. Waar ik energie van krijg? Dat ik innovaties van A tot Z mag lanceren. Zo heb ik onlangs met ons team binnen 6 maanden een nieuw product geïntroduceerd: van het organiseren van brainstormsessies en marktonderzoek, projectmanagement tot de lanceringscampagne. Na een half jaar zag ik onze innovatie mét onze nieuwe communicatie in de schappen liggen! 

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2021
  • Brand Manager Nutrilon

Did you know Danone is one of the largest B-Corps in the Netherlands?
Did you know Danone is one of the largest B-Corps in the Netherlands?

DIT IS WAAR IK VOOR STA

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan gezonde voedingskeuzes, ik wil niet zomaar marketing doen maar marketing met een purpose. Door voor Danone te werken, ben ik niet alleen bezig met de marketing van onze producten voor de allerkleinsten, maar draag ik ook bij aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de consumenten en patiënten en het behoud van onze planeet. 

"We organiseren activiteiten en borrels voor onze young professionals, om zo ongedwongen met elkaar te connecten.."
"We organiseren activiteiten en borrels voor onze young professionals, om zo ongedwongen met elkaar te connecten.."

BORRELS EN EVENTS

Hoewel mijn functie al veel ruimte biedt voor creativiteit, word ik ook altijd heel enthousiast van activiteiten en events organiseren. Daarvoor kan ik binnen Danone verder kijken dan mijn rol als Brand Manager, zo ben ik lid van het bestuur van Young Danone. 

KLEINE GEBAREN MET VEEL IMPACT

Laatst kwam ik onze General Manager tegen bij de koffieautomaat. Even koffie halen mondde uit in een gesprek over mijn functie en werkplezier. Een typisch voorbeeld van de betrokkenheid binnen de organisatie. Ook binnen mijn functie krijg ik de nodige ondersteuning en vertrouwen wat me helpt  mijn ambities te bereiken. Dit vertrouwen creëert een setting waarin je aangemoedigd wordt om je kennis en vaardigheden uit te breiden en zo bij te dragen aan het succes van het merk.


"Ik ben super enthousiast over wat we samen nog allemaal gaan bereiken!"

Gewoon doen

Er is de afgelopen twee jaar veel veranderd binnen onze afdeling wat mooie kansen en leuke uitdagingen met zich mee brengt. Er is veel mogelijk binnen Danone - zolang je er maar voor gaat.  Of je nu zin hebt om aan nieuwe projecten te werken, iets uitdagends op te pakken of gewoon coole ideeën te bedenken, er zijn altijd mogelijkheden om je talenten in te zetten en echt het verschil te maken.

Livia is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?