Naar de inhoud

HI, IK BEN GERMAN

En ik ben global digital manufacturing senior manager bij Danone

In mijn functie richt ik me op het verbeteren van de productiviteit in de fabrieken van Danone door digitale oplossingen te implementeren. De baan brengt zeker uitdagingen en veranderingen met zich mee, en dat vereist veel flexibiliteit. Tegelijkertijd ben ik als manager voortdurend bezig met het leren hoe ik mijn team kan leiden, zodat ze zich comfortabel en gewaardeerd voelen. Het is een steile leercurve, maar tot nu toe geniet ik er echt van!

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2018
  • Senior Project Manager Operations
  • Global Digital Manufacturing Manager
  • Global Digital Manufacturing Senior Manager

HET CREËREN VAN EEN PAPIERLOZE FABRIEK

Ongeveer drie jaar geleden startte ik een zogenaamd 'papierloos initiatief' om impact te hebben op onze fabrieken. Nu ben ik erg trots om te zeggen dat we hier bij Danone onze eerste volledig papierloze fabriek hebben bereikt. Naast het geweldige werk dat we voor onze klanten doen, realiseer ik me welke impact ik op de planeet kan hebben door bij Danone te werken. Dat is iets mij persoonlijk erg aanspreekt.

“Bij Danone functioneren we echt als een team. En dat maakt alle verschil in de wereld.”
“Bij Danone functioneren we echt als een team. En dat maakt alle verschil in de wereld.”

SAMENWERKING MAAKT het VERSCHIL

Als je bij Danone werkt, zul je snel merken dat de mensen hier heel vriendelijk zijn. Of je nu met een Vice President, een fabrieksmedewerker of een marketingmanager praat, iedereen behandelt je goed en staat open voor goede gesprekken. Hoewel mijn dagelijkse werkzaamheden erg hectisch kunnen zijn, heb ik nooit het gevoel dat de last helemaal op mijn schouders rust. We functioneren als een team, en het teamwork maakt echt het verschil.

IDEEËN IMPLEMENTEREN

Ik ben altijd op zoek naar manieren om onze fabrieken te verbeteren. Dat omvat creatief denken, potentiële oplossingen identificeren en grenzen verleggen. Zolang mijn ideeën waarde toevoegen aan de organisatie en onze klanten, moedigt Danone me aan om ze te verkennen en te implementeren. Die vrijheid is essentieel voor mij en het voedt mijn passie voor verbetering nog meer.


"Je wordt aangemoedigd te kijken naar een volgende stap."

NEEM DE LEIDING IN JE EIGEN ONTWIKKELING

 

Groeien is belangrijk voor mij, zowel op het werk als in mijn persoonlijke leven. Hier bij Danone kun je volledig de leiding nemen over je ontwikkeling. Wat ik daarmee bedoel, is dat je vrij bent om je eigen pad en carrièreroute te bepalen, met genoeg mensen om je heen die je helpen je doelen te bereiken. Het heeft me in staat gesteld om voortdurend mijn carrière bij Danone te ontwikkelen en steeds nieuwe kansen te ontdekken die me enthousiasmeren en interesseren.

German is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?