Naar de inhoud

HALLO, IK BEN SANDRA

Ik ben IT Onsite Manager in België

 

Ik leid een topteam van Onsite IT-technici. Zij beschikken over veel vaardigheden en ervaring. Ik help hen om zich te ontplooien, terwijl we in de tussentijd elk IT-probleem dat onze kant op komt aanpakken.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2021
  • IT Manager Benelux

Minder papier, meer efficiëntie

Veel projecten zijn gericht op Digitale Productieversnelling. Zo zijn we nu in onze fabriek in haps volledig papierloos en veel beter verbonden met alle medewerkers op dagelijkse basis. We zien verbeteringen in efficiëntie en problemen worden sneller gemeld en opgelost. Het effect op de hele organisatie is enorm, en het is echt bevredigend om hierbij betrokken te zijn.

"Thuis bij Danone!"
"Thuis bij Danone!"

PERSOONLIJKE RELATIES OPBOUWEN

Danone is erg mensgericht. Welzijn van medewerkers en het opbouwen van persoonlijke relaties staat centraal. Ik voelde me meteen thuis bij Danone, de mensen namen de tijd om met me af te spreken en me te leren kennen.

Anderen helpen

Weg van mijn dagelijkse werk, ben ik betrokken bij het helpen van mensen om hun spreekvaardigheid te verbeteren. Ik heb sprekers bij TEDxAntwerpen geholpen en geef nu regelmatig workshops voor medewerkers van Danone om hen te helpen beter te presenteren en spreken in het openbaar. Het maakt geen deel uit van mijn werk, maar het maakt wel deel uit van wie ik ben. Ik geniet er echt van, het is leuk om mijn geheime talent te delen, en het is fijn dat mensen waarderen dat ik hen help.


"Het delen van mijn ervaringen helpt mijn team groeien."

INVESTEREN IN TALENT

Je wordt ondersteund om toegang te krijgen tot allerlei waardevolle trainingen en begeleiding om zo je ontwikkeling te bevorderen. Het is geweldig om te zien dat een bedrijf investeert in zijn medewerkers. En op mijn beurt ben ik betrokken bij het coachen en trainen van mijn team, waarbij ik hen help hun vaardigheden te verbeteren door mijn ervaring te delen.

Sandra is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?