Naar de inhoud

HI, IK BEN TOON

En ik werk als HRbusiness partner bij Danone

In mijn baan richt ik me op alle aspecten van de HR cyclus. Denk aan onboarding, performance reviews en persoonlijke ontwikkeling. Werken met en voor mensen is mijn passie. Wat ik doe om te ontladen na een hele dag ‘aan’ staan? Zodra ik thuis kom, zet ik m’n koptelefoon op en duik ik de sportschool in. Even met mezelf en ‘a-sociaal’ zijn, dan kan ik er daarna weer vol energie tegenaan.

Mijn avontuur bij Danone
  • Danoner sinds 2020
  • Talent acquisition manager
  • HR Business Partner

MEER DAN DANOONTJE

Vroeger associeerde ik Danone vooral met Danoontje (powerrr). Geen idee dat Danone ook werkt in de medische wereld en veel betekent voor bijvoorbeeld patiënten en te vroeg geboren baby's. Ons werk is zo betekenisvol, daarom hebben we ook allemaal zo’n passie voor wat we doen - we zijn ons er van bewust dat ons werk echt impact maakt.

Mijn werk houdt in dat ik mensen, banen en meer met elkaar verbind, en ik geniet er volop van!
Mijn werk houdt in dat ik mensen, banen en meer met elkaar verbind, en ik geniet er volop van!

1-OP-1 GESPREKEN MET 100+ COLLEGA’S

Ondanks dat ik deel uitmaak van een bedrijf met meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, is er toch een sterke onderlinge verbondenheid. Ik heb dan ook met veel collega's binnen Research & Innovation persoonlijke kennismakingsgesprekken gevoerd - en jawel, dat waren er meer dan 100! Voor mij staat het creëren van een connectie met het gehele team centraal. 

“Bij Danone mag en kan je echt buiten je rol treden, zodat je precies die dingen gaat doen waar jij blij van wordt.”
“Bij Danone mag en kan je echt buiten je rol treden, zodat je precies die dingen gaat doen waar jij blij van wordt.”

DOEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Gedurende een jaar heb ik een collega gecoacht die een compleet andere weg wilde inslaan binnen Danone. Door hem te begeleiden kon hij zich omscholen en kreeg hij zijn gedroomde functie. Het feit dat ik hier aan kon bijdragen gaf me ontzettend veel voldoening. Bij Danone mag en kan je echt buiten je rol treden, zodat je precies die dingen gaat doen waar jij blij van wordt.


TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Al sinds dat ik bij Danone startte als Talent Manager voel ik me enorm verbonden met de afdeling Research & Innovation. Toch sluit ik niet uit dat ik in de toekomst nog eens een andere weg insla. Van coaching tot strategische functies en werken op diverse afdelingen...er zijn enorm veel mogelijkheden hier. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om me verder te ontwikkelen. Voorlopig ben ik nog lang niet uitgespeeld bij Danone! 

Toon is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde en ondernemende collega's. Iets voor jou?